Se verifică accesul…
Adaugă un partener
Se creează contul și primești un link prin care partenerul își setează singur parola. Linkul expiră după aproximativ o oră și e valid doar ultimul generat: un link nou (sau un email nou) îl anulează pe cel vechi.
Trimite partenerului acest link (email, Teams, Viber). Cine are linkul poate seta parola, deci trimite-l doar persoanei respective.
Conturi (0)
| Companie | Rol | Acces | Stare | Ultima autentificare |
|---|
Un cont dezactivat nu se mai poate autentifica, dar nu este șters și poate fi reactivat oricând. Șterge elimină definitiv contul și permisiunile.